Ελάτε να οργανώσουμε μαζί την επόμενη Μανιταρογιορτή στα Γρεβενά!


Ο Σύλλογος Μανιταρόφιλων Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Γρεβενών για να οργανωθεί η επόμενη Μανιταρογιορτή στα Γρεβενά!
Είστε όλοι καλεσμένοι στη σελίδα Μανιταρογιορτή στα Γρεβενά 2017 για να μοιραστούμε ιδέες και προτάσεις για την επόμενη Μανιταρογιορτή των Γρεβενών!

Το σημείωμα του Προέδρου του Συλλόγου Μανιταρόφιλων Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργου Κωνσταντινίδη:


Γρεβενά, 27 Ιουνίου 2016

Αγαπητοί φίλοι η σελίδα αυτή στήθηκε με αφορμή την συνάντηση της 15ης Ιουνίου 2016 για την προετοιμασία Μανιταρογιορτής στα Γρεβενά, το 2017. Στόχος μας είναι, στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί, όχι μόνο να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μια όμορφη γιορτή αλλά με δράσεις και παρεμβάσεις να εμπλουτίσουμε το χρώμα και το άρωμα του μανιταριού στην Πόλη των Μανιταριών. 

Όλοι καλοδεχούμενοι να συνεργαστούμε και να παντρέψουμε το όνειρο με την πραγματικότητα και, με αιχμή του δόρατος τα μανιτάρια, να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας (βουνά, δάση, ποτάμια), τα παλαιοντολογικά ευρήματα, τα γεωλογικά φαινόμενα, το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας, τα μνημεία της λαϊκής αρχιτεκτονικής (γεφύρια, ναούς, μοναστήρια), την παράδοση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τα τοπικά προϊόντα, τις τοπικές γεύσεις, την τοπική μουσική και κουλτούρα. Όσοι πιστοί, προσέλθετε!

Γιώργος Κωνσταντινίδης 

Μέλος ομάδας εργασίας για την "Μανιταρογιορτή στα Γρεβενά 2017"


Γίνετε φίλοι της σελίδας Μανιταρογιορτή στα Γρεβενά 2017 κάνοντας κλικ στο κουμπάκι "Μου αρέσει":
Γράψτε το σχόλιό σας!Δείτε κι αυτά!