Στο Δοτσικό, παρέα με τις γάτες!Με τα χιόνια του Φεβρουαρίου, θελήσαμε να φωτογραφίσουμε το γεφύρι στο Δοτσικό, ένα από τα ελάχιστα που βρίσκονται εντός οικισμού. Μια από τις γάτες του χωριού όμως, επέμενε να "κλέψει" από την λάμψη του γεφυριού! Το Δοτσικό είναι ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Νομού Γρεβενών. Εκτός από το μαγευτικό τοπίο από το οποίο περιβάλλεται, στο κέντρο του έχει το καλοκτισμένο γεφύρι του που ενώνει τους δύο "μαχαλάδες". 
Ήταν μια καλή ευκαιρία για φωτογράφιση γιατί το τοπίο ήταν χιονισμένο την συγκεκριμένη ημέρα και το Δοτσικιώτικο ποταμάκι ήταν φουσκωμένο, κάτι που δεν συμβαίνει πολύ συχνά.


Μόλις φτάσαμε στο κέντρο του χωριού μάς περίμεναν δυο από τις γάτες που ζουν εκεί. Τις φωτογραφίσαμε από το αυτοκίνητο και μόλις κατεβήκαμε μας πλησίασαν άμεσα. Πεινασμένες, κρυωμένες αλλά και με όρεξη για παιχνίδια!Όταν όμως δώσαμε την προσοχή μας στο γεφύρι και "πήραμε θέση" για την φωτογράφηση, η πιο ζωηρή από τις γάτες πήρε κι αυτή την θέση της... Ακριβώς ανάμεσα από την φωτογραφική και το γεφύρι. Στην αρχή διστακτικά, μετά επίμονα και στο τέλος άρχισε να παίρνει πόζες! Πώς να αντισταθεί κανείς; Τελικά βγάλαμε περισσότερες φωτογραφίες την γάτα παρά το γεφύρι!


Φωτογραφίες


Χάρτης


Γράψτε το σχόλιό σας!Δείτε κι αυτά!