Η Δήμητρα Λαμπρέτσα δημιούργησε ένα υπέροχο γλυπτό δίπλα στον Βενέτικο!


Περάσαμε ένα μαγικό απόγευμα με την Δήμητρα Λαμπρέτσα, δίπλα στον Βενέτικο!
Μετά την "Ανάπαυση του Πρωτομάστορα" που έφτιαξε στο γεφύρι του Αζίζ Αγά εμπνεόμενη από έναν θρύλο της περιοχής, σήμερα πηγή της έμπευσής της ήταν το "Πάτημα του Βουκεφάλα", άλλος ένας γνήσια Γρεβενιώτικος θρύλος.

Η Δήμητρα είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών και της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών Αθηνών (Τμήμα Γραφιστικής), καλλιτέχνης και εκπαιδευτικός-εμψυχώτρια. Γεννήθηκε στα Γρεβενά και δραστηριοποιείται στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η έκθεσή της "Ανθρώπινοι δρόμοι" που παρουσιάζεται αυτό το διάστημα στα Γρεβενά, πήρε παράταση μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 26 Αυγούστου για να έχουν την ευκαιρία να τη δουν και όσοι δεν μπόρεσαν ως τώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω την Δήμητρα από την καρδιά μου για την ανταπόκρισή της και σε αυτό το 2ο κάλεσμα για δημιουργία! Και να ανανεώσω το ραντεβού μαζί της την Άνοιξη που θα είναι ξανά στα Γρεβενά.

Ευχαριστώ επίσης όλους όσους ήρθαν στην παρέα μας και τον Γιώργο Βλαχόπουλο (Greveniotis.gr) για τη λήψη με drone που θα δείτε στο τέλος του βίντεο.


Φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιό σας!Δείτε κι αυτά!